WesterwaldVakantieVilla

Luxe VakantieVilla met Bioscoop, Bar, Whirlpool en Sauna

FAQ/ Vaak gestelde vragen

Waar ligt het Westerwald?
Het Westerwald grenst aan de zuidkant van het Sauerland en aan het noorden van de Eifel. Net zo dichtbij en zeker zo mooi!

Waar ligt Schutzbach?
Schutzbach ligt in het Westerwald. Het ligt vlakbij Betzdorf (4 km) en Daaden (5km).

Hoe ver is het?
Het is, wanneer u bij Arnhem de grens overgaat, ongeveer 2 uur rijden.

Voor hoeveel mensen is de VakantieVilla geschikt?
De VakantieVilla is volledig ingericht voor groepen tot maximaal 21 personen, daarnaast kunnen er nog 2 kinderen tot 3 jaar mee. De indeling van de Villa is dusdanig dat u ook met een kleiner gezelschap, bijv. 8-12 personen, gezellig kunt verblijven.

Heeft u ook babybedjes?
In het huis zijn 4 babybedjes en 4 kinderstoelen aanwezig. Wel moet u zelf lakentjes en dergelijke meebrengen.

Zijn er films aanwezig in de bioscoop?
U kunt het beste zelf films mee nemen

Hoe is het met de sleutel geregeld?
Onze beheerder ontvangt u, op de dag van aankomst, in de VakantieVilla. U ontvangt enkele weken voor uw vertrek alle benodigde informatie, waaronder exacte adressering en de contactinformatie met onze beheerder. Op de dag van vertrek is onze beheerder aanwezig om u uit te zwaaien.

Kan ik ook zelf schoonmaken?
Nee, dit kan niet. Wij hechten er grote waarde aan dat de villa schoon en netjes is wanneer onze gasten komen. Om dit te waarborgen doet onze beheerder de schoonmaak.

Komen er verder nog kosten bij?
De totale huursom bestaat uit de huurprijs, beddengoed per persoon, energiekosten en schoonmaakkosten. Er komen verder geen kosten meer bij. De prijzen zijn inclusief gebruik van alle voorzieningen, zoals de bioscoop, sauna, jacuzzi, internet, tafeltennistafel, poolbiljart en BBQ.

Kunnen we de tap ook gebruiken
Wanneer u dit wilt kunnen wij voor u een vat bier aansluiten, u heeft dan bij aankomst een vers getapt koel Krombacher-pilsje. U heeft de mogelijkheid van een 30 liter vat. In verband met veiligheid en hygiƫne kunt u niet zelf een vat aansluiten. Wilt u dit bij het reserveren svp opgeven?